Vuosi 2015 alkoi mukavasti. Päivitykset ovat olleet hiljaista. Pohdintana on,että siirränkö uutissivustoni Facebookin ihmeelliseen maailmaan avonaisena kaikille. Mitä olette mieltä?

Näyttelyissä on käyty ahkeraan. Viime vuonna tarttui maailmalta mukaan EUW´14 ja CZ MVA-tittelit.Kiitos Mari Vapalo-Aro, kennel Jasdoren!
Alkuvuosi on mennyt hiljaiselolla. Alpha käynyt Tallinnan Voittajassa saaden tittelin sekä Sloveniassa tullen SI MVA:ksi.
Rasmukselle ja Zebbelle suunnitellaan näyttelyitä, mutta Zebbe on jatkanut uraansa Junior Handler-koirana Senna Raiskin kanssa. Mukava harrastus Zebbenkin mielestä! Zebbe pääsi Sennan seuraksi myös Kennelliiton järjestämälle "Junior Handler valmennusleirille". Voi kuinka poika oli nauttinutkaan menosta :D :D
2015_Maribor_BOB_BouvierDesArdennes      jemina_immonen.jpg

Vuonna 2015 meillä jatkuu sponsorointisopimus Show Bling A&E kanssa, täten Alphan hihnat ovat siis sieltä ;)
Käy tutustumassa heidän ihaniin Bling-hihnoihin:http://www.facebook.com/ShowBlingByAE .
Lisäksi Alpha pääsi someyhteistyöhön FitDog Finlandin kanssa. Reissuissa kuitenkin juomisen tärkeys on suuri!
Heidän tuotteisiin voitte käydä tutustumassa sivulla: www.fitdog.fi . Alphan suosikiksi reissulla on noussut palautusjuoma http://www.fitdog.fi/tuotteet/fitdog-recovery-potato/ . Olen koirillani aiemminkin testannut tuotetta eritoten spanieleilla vesipelastustreeneissä kun ovat treenien aikana hyvin huonoja juomaan (ja syömään). Olemme tyytyväisiä asiakkaita :)


FitDog-logo-R.jpg                showblingA%26E.jpg